AnaSayfa
2015- MAYIS THED BÜLTENİ


 

Histoloji ve Embriyoloji Ailesinin Değerli Üyeleri,

On üçüncü dönem yönetim kurulu olarak derneğimizin yirmi beşinci yaşına denk gelen 2015 yılı bahar bültenimizde sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Bu vesile ile, bundan tam yirmi beş yıl önce derneğimizi büyük özveriyle kuran çok değerli hocalarımıza ve bugüne getiren önceki yönetim kurullarımıza bir kez daha şükranlarımızı iletiyoruz.

Ne mutlu bize ki, gelinen süreçte artık daha güçlü ve daha büyük bir aileyiz. Kıdemlisinden gencine, anabilim dalları ve klinik laboratuvarlarda hizmet veren tüm üyelerimizin el ele verdiğini görmek, bizi çok mutlu ediyor.

Göreve başladığımızda eğitim, araştırma ve hizmet etkinliklerini desteklemek amacıyla ihtiyaçlar ile çözüm yollarını içeren ayrıntılı bir eylem planı yapmıştık. Eylem planından hayata geçirdiğimiz bazı etkinliklerimize bültenimizin bu sayısında yer verdik.

Derneğimizin yirmi beşinci yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Ekim ayında Türk Histoloji Embriyoloji Derneği’nin kurulduğu Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde morfoloji binasında, kurucu üyelerimiz başta olmak üzere önceki dernek başkanlarımız, yönetim kurullarımız ve katılmak isteyen üyelerimize büyük bir aile buluşması planlamaktayız. Hep beraber kuruluş sürecini anımsayıp, bugünlere nasıl geldiğimizi paylaşmayı, Atamızın kabrine giderek anma çelengi koymayı arzu ediyoruz. Bu etkinliğimizle ilgili olarak sizi en kısa sürede detaylı biçimde haberdar edeceğiz.

Daha önce web sayfamızdan sizlere duyurduğumuz gibi, 13. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongremizi 30 Nisan ile 3 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İzmir’de düzenleyeceğiz.

Uluslararası katılımlarla bilimsel seviyesi oldukça yüksek olarak planlamak istediğimiz kongremizle ilgili çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Çok kısa süre sonra web sayfamızdan ayrıntıları sizlere duyuracağız. Lütfen hemen takvimlerinize ulusal kongre tarihlerimizi not edin. Yirmi beşinci yaş günü balomuzun da yer alacağı kongremize, en kıdemlisinden en gencine tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Değerli üyelerimiz, lütfen info@thed.org.tr e-posta adresimizden veya www.thed.org.tr adresindeki elektronik sayfamızdan bize ulaşmaya devam edin. Bölümlerinizde yüksek lisans, doktora ya da tıpta uzmanlık eğitimine başlayan, birimlerinizde uzmanlık, doçentlik, profesörlük ünvanı alan meslektaşlarımızı bildirin. Ailemize yeni katılan genç meslektaşlarımızı derneğimize üye olmaları için yüreklendirmeye devam edin.

 

Sevgi ve Saygılarımızla,

 

Prof. Dr. Petek Korkusuz

THED Yönetim Kurulu adına; Başkan

  
 

Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği, Ümitköy Mahallesi, 2544. Sok. No:3 Çankaya-ANKARA
info@thed.org.tr
 Web Tasarım: AdaNET
Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneğinin Resmi Web Sitesidir